Zotërimi i aftësive bazë të punës në Forex është i domosdoshëm – veçanërisht aftësia për të lexuar grafikët dhe për t’i interpretuar ato në mënyrë korrekte. Me të vërtetë, Tregtimi në Forex Metatrader përqindja « e punës » e agjentëve të shpërblimit për të tërhequr investitorët nga shuma e fitimit të menaxherit duhet të jetë në rangun nga 33% në 50%. Pse? Por Tregtia e tregut Forex pa njohuri shtesë, ju do të jeni vetë dhe praktikisht do të veproni verbërisht, si një varkë në det pa vela dhe lundrim. Tregu Forex fillon, nga hapja e mëngjesit të së hënës në sesionin e Sidneit deri në seancën e mbylljes pasdite të sesionit të Nju Jorkut. Divergjenca korrekte (RD) përdoret më së miri kur provoni një të lartë ose të ulët të mëparshëm, të cilin shumica e tregtarëve i referohet si një krye / fund të dyfishtë ose të trefishtë. Në të kundërt, dikush me një tolerancë më të lartë për rrezikun do të ishte më i gatshëm të bënte tregti më të mëdha, me mundësitë për fitime më të mëdha (por edhe humbje më të mëdha). Në vend të kësaj, ju do të fitoni para përmes fitimeve kapitale duke blerë / shitur aksionet me një çmim më të lartë / më të ulët se sa keni paguar.

Sidoqoftë, ndërsa instaluat një humbje të ndaluar me 106.40 dollarë – keni humbur vetëm 5% të aksioneve tuaja. Kjo është arsyeja pse platformat e tregtimit të aksioneve CFD janë kaq të popullarizuara tek tregtarët e ditës, pasi ato kanë fleksibilitetin për të përfituar kur besojnë se një kompani duhet të bie në vlerë. Disa nga kompanitë më të mëdha blu-chip janë të listuara në NYSE, duke përfshirë të tilla si Disney, Berkshire Hathaway, Ford Motors, JP Morgan, Visa dhe Nike. Në botën e tregtimit të kriptomonedhës, kërkimi është një mjet i rëndësishëm. Në këtë kuptim, kjo nuk ndryshon nga blerja e aksioneve me një ndërmjetës tradicional. Porta juaj e parë e thirrjes do të jetë gjetja e një platforme të tregtimit të aksioneve që plotëson nevojat tuaja. Ju gjithashtu mund të përdorni software simulimi Forex për të simuluar kushtet e tregut dhe për të krijuar një përshtypje të një sesioni të drejtpërdrejtë tregtare. Megjithatë, vetëm për shkak se 1: 30 (ose 1: 500) leverage është në dispozicion, kjo nuk do të thotë se ju duhet ta përdorni atë. Nëse jeni duke ndjekur këtë, do të duhet të përdorni një ndërmjetës tradicional të aksioneve në internet. Duke ndjekur udhëzimet, ju mund të tregtoni aksionet tuaja të para në më pak se 10 minuta!

Përndryshe, ju mund të dëshironi të përmbaheni me porositë kufitare në tregtinë tuaj të aksioneve. Kjo tarifohet nga ndërmjetësi kur llogaria juaj e tregtisë së aksioneve mbetet normale për disa muaj. Kjo është një strategji tregtare, e cila siç sugjeron emri, ekzekutohet brenda së njëjtës ditë tregtare. Në përgjithësi, ndërmjetësit e shitjes me pakicë fitojnë nga Përhapja e Ofertës/Kërkimit, e cila me sa duket është shumë transparente për përdoruesit. NYSE është bursa më e tregtuar e aksioneve në botë, kështu që ka kuptim që ndërmjetësit online t’ju japin akses të pakufizuar. Në vend të kësaj, CFD-të ju lejojnë të spekuloni mbi drejtimin e ardhshëm të aksioneve – kjo është arsyeja pse ju keni aftësinë të shkoni gjatë ose shkurtër. Fractalet e larta janë të lidhura me linja të drejta, gjë që ndihmon për të përcaktuar menjëherë drejtimin e trendit aktual. Ndërsa ndërmjetësit zakonisht do të kërkojnë kopje të skanuara të dokumentacionit kur vërtetojnë identitetin tuaj; në varësi të rregulloreve lokale, disa ndërmjetësues në të vërtetë do të verifikojnë identitetin tuaj përmes videos.

Si të tregtoni aksione në internet? Thjesht duhet të gjesh një ndërmjetës që plotëson më mirë nevojat e tua, të depozitosh fonde me një kartë debiti / krediti ose portofol elektronik, dhe je mirë të fillosh. Mënyra e vetme për të shmangur likuidimin është të shtoni më shumë fonde në llogarinë tuaj të marzhit. Scalping është mënyra më e shpejtë dhe më intensive e tregtimit. Faqet më të mira të tregtimit të aksioneve në hapësirën e investimeve në internet zakonisht ju japin akses në qindra, nëse jo mijëra të kapitalit. Qarkullimi në vitin 2010 arriti në 108 miliardë dollarë.Drejtori Ekzekutiv – Greg Page. Me atë që tha, është e rëndësishme të theksohet se urdhërat e humbjes së ndalimit nuk janë kurrë të garantuara 100%. Me këtë, nënkuptojmë që në kushte vërtet të paqëndrueshme të tregut, porosia juaj e humbjes së ndalimit mund të mos përputhet. Në varësi të situatës së tregut, shtoni në tabelë Trend Linjat ose Mbështetjen e Rezistencës / Fibonancës! 0.6261. Caku goditet dy orë më vonë, dhe ndalesa në gjysmën e dytë zhvendoset në breg. Dhe gjithashtu shumica e investitorëve të mi, pasi investojnë në mënyrë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme, për të marrë të ardhurat më të mëdha, si në përgjithësi, ashtu edhe nga ana absolute.

Nëse doni këtë informacion dhe dëshironi të merrni më shumë informacion në lidhje me Agjentët e tregtimit Forex vizitoni me mirësi faqen tonë të internetit.